INSPIRATIONS

Ennennäkemättömiä tiloja, vain mielikuvitus on rajana!
COVER-lasitukset toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja laatutyönä. Lasielementit liukuvat kevyesti eriasteisten kulmien yli. Tutustu COVER-lasitusjärjestelmään.

Ruoanlaittoa Saimaan rannalla!

Modernit, kiinteistöstä erillään olevat kesäkeittiöt, ovat tänä päivänä erittäin suosittuja. Kuvassa oleva, Saimaan rannalle Ruokolahdelle rakennettu moderni kesäkeittiö muodostaa luonnon kanssa harmonisen kokonaisuuden. Tämän kesäkeittiön runkona on käytetty puuta ja isäntäväki rakensi rungon itse talkoovoimin. Myös alumiini on hyvin suosittu rungon materiaali. Kesäkeittiön vasemmanpuoleiseen sivuun on asennettu COVER-liukukasitus, jotta käynti sisälle olisi mahdollisimman vaivatonta. Etusivulle on asennettu COVER-raamiton terassilasitusjärjestelmä, joka mahdollistaa upean esteettömän näkymän järvelle. Myös kiinteitä laseja on käytetty ulosnäkyvyyden ja sisääntulevan valon maksimoimiseksi.

Inspiroivaa asumista Pariisissa!

Pariisissa Romainvillen kaupungiosassa on kiinteistö, jonka sisäpuolen julkisivua on piristetty erivärisin lasein. Kohteen arkkitehti käytti rohkeasti hyväkseen vahvan värimaailman tuomista osaksi COVER-järjestelmää. Näin saatiin luotua voimakas, inspiroiva julkisivu. Kuvan järjestelmä on täyskorkea COVER-raamiton terassilasitusjärjestelmä, joka on asennettu pinnakaiteen taakse.

Kylvyssä valtameren äärellä!

USA:n eteläisimmissä osissa COVER-järjestelmää käytetään hyvin usein osana kiinteistön ulkoseinää. Tällä tavoin kyseessä olevaan tilaan luodaan esteetön näköala sekä mahdollisuus yhdistää ulko- ja sisätila niin halutessa. Kuvien Etelä-Kalifornialaisessa projektissa täyskorkea COVER-lasitusjärjestelmä on asennettu kylpyammeella varustetun makuuhuoneen seinäksi. Lasit on mahdollista avata osittain tai kokonaan ja näin yhdistää makuuhuone ulkoterassin kanssa yhteneväiseksi tilaksi.