PARVEKELASITUS

Laadukas ja tyylikäs pystypuitteeton COVER-parvekelasitusjärjestelmä soveltuu monenmuotoisille parvekkeille. Voit sisustaa itsellesi tyylikkään ulkoilmahuoneen tai vaikka keitaan parvekkeelle ja nauttia huoletta. COVER-parvekelasit kestävät kovissa sääolosuhteissa.

Aurinkoisella säällä COVER-parvekelasitus on helppo avata joko kokonaan tai vain osittain. Sateella, tuulella ja pakkasella parvekelasit saa vaivattomasti ja nopeasti suljettua. Lasitus suojaa parvekekalusteet ja vähentää huomattavasti parvekkeen kunnostus- ja siivoustarvetta. Lasitus toimii parvekkeen kohdalla tuulikaappina kiinteistön sisä-ja ulkopuolen välissä ja samalla parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

Huippulaadukkaiden horisontaalipyörästöjen ansiosta COVER-parvekelasitukset voidaan asentaa paitsi suoriin, myös kulmikkaisiin tai kaareviin parvekkeisiin

parvekelasitus-01
parvekelasitus-02

Parvekelasitus toteutetaan aina helppokäyttöiseksi ja tyylikkääksi sekä tietenkin laatutyönä – parvekelasituksen lasielementit liukuvat kevyesti eriasteisten kulmien yli.

COVER-parvekelasitusjärjestelmälle on myönnetty Eurooppalainen tekninen hyväksyntä, joka oikeuttaa CE-merkin käytön. Täten voit olla varma, että COVER-järjestelmä on turvallinen valinta suojaamaan asuntosi lisäneliöitä tai kruunaamaan näköalasi.