AURINKOSUOJAVERHOT

Viimeistelty kokonaisuus
COVER-aurinkosuojaverhoilla luot muiden lasiterassillasi olevien tekstiilien ja huonekalujen kanssa sisustuksellisesti näyttävän ja harmonisen kokonaisuuden. Valittavanasi on useita väri- ja kangasvaihtoehtoja. Lisäksi voit valita myös kankaan valonläpäisytason, valoa hyvinläpäisevästä täysin pimentävään ratkaisuun. Valinta on sinun!

aurinkoverhot-01

Miksi COVER-aurinkosuojaverhot?
Kestävistä materiaaleista valmistetuilla laadukkailla ja kohdekohtaisesti räätälöidyillä plissee-tyyppisillä COVER-aurinkosuojaverhoilla lisäät terassillasi yksityisyyden suojaa sekä säätelet lämmön ja suoran auringovalon sisääntuloa.

COVER-aurinkosuojaverhot voidaan integroida raamittomaan COVER-lasitusjärjestelmään lasipaneelikohtaisesti. Näin maksimoidaan verhojen esteettisyys sekä käytettävyys yhdessä lasitusjärjestelmän kanssa, eikä verhoja ole tarvetta kiinnittää lasitusjärjestelmää ympäröiviin rakenteisiin.

Verhoprofiileiden pienet äärimitat mahdollistavat niiden parhaan käytettävyyden yhdessä COVER-parveke – tai terassilasitusjärjestelmän kanssa sekä muodostavat esteettisesti toimivan kokonaisuuden.

Laadukkaat aurinkosuojaverhot valmistaa saksalainen Erfal GmbH.

erfal-logo