CoverAika pystypuitteellinen liukulasitus

Tiivistä terassisi ja kehystä kotisi ilme CoverAika pystypuitteellisilla liukulaseilla. Suuretkin lasielementit liukuvat kevyesti ketjussa, ja suljettuna ne tuova tiivistä suojaa myös talvella. Sirot profiilit kehystävät laseja, antaen viimeistellyn ulkonäön julkisivulle. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken.

CoverAika

Jokainen järjestelmä suunnitellaan ja valmistetaan kohteen vaatimukset ja visuaaliset määreet huomioon ottaen. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.

Laadukas ja viimeistelty CoverAika lasitusjärjestelmä on helppokäyttöinen, sekä toimintavarma. Jokainen lasielementti liukuu omalla kiskollaan, muodostaen ketjun. Ensimmäistä lasia vetämällä kaikki lasit saadaan avattua vaivattomasti nippuun ja vastaavasti suljettua vetämällä paikoilleen. Liukulasitukset sopivat käytettäväksi ympärivuoden.

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta.

Pystypuitteellista CoverAika liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. COVER-lasikatokseen integroituna, CoverAika mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin.