PYSTYPUITTEELLINEN LIUKULASITUS

Kehystä kotisi kauniisti sillä värillä kuin haluat. Helposti liikuteltavat, tiiviisti suojaavat liukulasit ovat hyvä vaihtoehto puitteettomalle terassille. Terassin käyttöaika pidentyy ja voit viettää vaikka lämminhenkisiä rapujuhlia ystäviesi kesken. Myös lemmikit nauttivat raikkaasta terassista.

ppl

Pystypuitteellinen COVER-liukulasitusjärjestelmä on erinomaisen hyvä vaihtoehto puitteettomalle COVER-järjestelmälle. Liukulasituksella saa helposti terassille käyttömukavuutta ja näyttävyyttä.

COVER-liukulasitusjärjestelmä on laadukas ja siitä on hyötyä niin kesällä kuin talvellakin. Liukulasit kulkevat jokainen omalla kiskollaan jolloin ne saa helposti kasattua reunaan ja vastaavasti taas vedettyä paikoilleen.

Lasielementtejä ympäröivän alumiinikehyksen värin voi valita talon muuhun visuaaliseen ilmeeseen sopivaksi. Liukulasitus on mahdollista myös lukita mikä lisää asunnon ja irtaimiston turvallisuutta.

Pystypuitteellista COVER-liukulasijärjestelmää voidaan käyttää erikseen tai yhdessä muiden COVER-tuotteiden kanssa. COVER-lasikatokseen integroituna, COVER-liukulasitusjärjestelmä mahdollistaa helpon kuljettavuuden ulkoa sisälle terassille ja toisinpäin.