RAKENNUSLIIKKEET

Vihreä keidas urbaaniin kaupunkimiljööseen

Rakentamistapakulttuuri monissa maissa on kehittymässä modernimpaan suuntaan. Suurissa metropoleissa on selkeästi huomattavissa asuinrakennusten osalta muutosta varsinkin parvekkeiden kokojen kasvussa sekä lasin lisääntyvästä käytöstä julkisivuissa. Tämä on osa yleistä kehitystä, jossa asukkaille halutaan antaa mahdollisuus luoda oma vihreä keidas urbaaniin kaupunkimiljööseen.

Arkkitehtien ja suunnittelijoiden tietoisuus tästä trendistä kasvaa ympäri maailmaa ja rakennusliikkeet konkretisoivat nämä uudet innovatiiviset ajatukset rakentamalla futuristisia julkisivuja omaavia rakennuksia, jotka kurkottavat pilviin. Onnistuakseen tavoitteissaan, rakennusliikkeet tarvitsevat myös laadukkaita tuotteita, luotettavia tavarantoimittajia ja aliurakoitsijoita.

CoverGlobal Oy haluaa olla mukana omalta osaltaan tässä modernin ja energiatehokkaan rakentamisen trendissä tarjoamalla rakennusliikkeille laadukkaat, monikäyttöiset lasitusratkaisut parvekkeille ja terasseille. Lisäksi tarjoamme joustavan palvelukokonaisuuden, johon kuuluu tarvittaessa mukanaolo teknisen suunnitelman teossa yhdessä arkkitehdin kanssa, materiaalitoimitukset projektiin (aikataulu sovitetaan projektin etenemiseen), alihankinta-asennuksen tai asennuskoulutuksen järjestäminen sekä asennustyön valvonta (palvelu- ja toimituskokonaisuus tarkistetaan projektikohtaisesti).

Ottakaa yhteyttä niin henkilöstömme kertoo teille mielellään lisää siitä miten CoverGlobal Oy voi olla tukemassa teidän projektin onnistumista!

Teidän,
COVER-tiimi