EDUSTUSLIIKKEET

Luotettava kumppani edustusliikemyynnissä jo yli 20 vuoden ajan

Jo yrityksen historian alusta lähtien meille Coverilaisille on ollut selvää, että haluamme tarjota laadukasta COVER-teknologiaamme mahdollisimman monille yrityksille ja ihmisille ympäri maailman. Emme kuitenkaan pysty siihen yksin, ja siksi tarvitsemme paikallistuntemuksen omaavia ammattimaisia yrityksiä viemään yhdessä meidän kanssa COVER-sanomaa eteenpäin.
Olemme jo yli 20-vuoden ajan toimineet jälleenmyyntisektorilla. Esimerkiksi yhteistyökumppanimme Sio Ag (www.cover.ch) on ollut COVER-tuotteiden lisenssivalmistaja Sveitsissä jo vuodesta 1997 lähtien ja kasvanut markkinajohtajaksi raamittomien lasitusten markkinoilla.

CoverGlobal Oy tarjoaa asiakkailleen kattavan tuotetietopaketin koulutuksineen sekä työkaluja hinnoitteluun ja suunnitteluun. Ammattitaitoinen henkilöstömme palvelee teitä suomeksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, venäjäksi, ruotsiksi ja espanjaksi.
Jos olette ainoastaan etsimässä halvinta hintaa ja kylmän raudan toimittajaa, emme ole oikea yhteistyökumppani. Mutta jos haluatte olla osa hienoa tarinaa ja COVER-tiimiä sekä arvostatte yhteisen brändin merkitystä, ottakaa ihmeessä meihin yhteyttä.
Luodaan yhdessä uusia COVER-tarinoita!

Teidän,
COVER-tiimi

Yhteistyöprosessi